Saturday, May 15, 2010

ADDICTION

MAHER ZAIN XD Diperkenalkan oleh Amir Muzaffar. This year ko kalau tak salah;] mule2 try la dgr lagu dea and and i'm -fall -in -love -with -his-songs. AHAHHA. Open your eyes-For the rest of my life- insyaallah -THE BEST OKAYYY ;D

TINGE XD Diperkenalkan oleh Shera last yearrr.Fruit Fusion sedap ^ ^ Skrg tgh buat collection botol ni,agaggagag. Paling best kalau bekukan air Tinge andandand esoknya minum sejuk2 baru feel~ Skrg dh ade design baru XD Penuh la almari.AHAHHA


SKITTLES XD Diperkenalkan oleh Uzair this year. Ok at first mmg tak suke sbb aku mmg tak minat sgt sweets ni but but but sekarang ni dekelilingi oleh org yang suke mkn skittles ni so mcm dah 'ter'suke,ahahha. Skittles make my day :)




OXYGENIZER XD Ok.ahahha yg ni tak diperkenalkn oleh sape2. Baru discover malam td:P Jumpe kat Gurdian. Mula2 tgk lawa a botol ni sbb ntah cm lawa kan,, tgk harga pun LAWA! RM3.48 - -' Mineral water smpai Rm3 lebih.Perghhhh. Mule2 jeling2 je lama2 sampai la pulak botol tu kat kaunter :P saje nak test kan best ke kan? mesti la bestkan air mineral mahal,AHHAHA.


Dan itu sahaja setakat ini, Terima kasih :)

2 comments:

  1. oO kau suka skittles jugak ke Tiraaaa XD
    agagagga, insyallah nanti kite jumpe aku kasi kau :DDD

    ReplyDelete